Контрнаступ ЗСУ – Байден відреагував на успіх України

Американський президент погодився, що ЗСУ досягли значного прогресу, проте вважає, що війна буде довгою.

Байден зі стриманим оптимізмом відреагував на успішний контрнаступ України

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден зі стриманим оптимізмом відреагував на успішний контрнаступ ЗСУ на Харківщині. Він коротко висловив свою оцінку успіху України під час брифінгу у Білому домі.

Один з журналістів, присутніх на брифінгу президента США, запитав його, чи вважає він просування ЗСУ на фронті переламом у війні. Президент відповів коротко та стримано.

«На це запитання зараз неможливо відповісти. Важко сказати. Зрозуміло, що українці досягли значного прогресу, але я думаю, що це [війна – ред.] буде довго», – сказав президент США.

Нагадаємо, раніше на контрнаступ ЗСУ відреагували у Пентагоні. Речник Пентагону, бригадний генерал Пет Райдер пояснив швидке звільнення українською армією практично всієї Харківської області «надзвичайною адаптивністю» ЗСУ та вмінням дуже ефективно використовувати наявні сили і засоби для досягнення цілей на полі бою.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше