Мрії дітей міста Марії – вийшов тизер фільму про дітей з Маріуполя – відео

Діти пережили бомбардування міста рашистами.

У мережі з’явився трейлер документального фільму “Мрії дітей міста Марії”. Як повідомляє «24 канал» з посиланням на Ukrainian Film School, фільм створили діти Маріуполя, яким вдалося виїхати з тимчасово окупованого росіянами міста.

Герої проєкту – діти віком від 8 до 15 років. 14 учасників створили сценарій, підібрали локації, реквізит, костюми та працювали з камерою. Допомагали у створенні фільму викладачі-практики Ukrainian Film School.

“Мрії дітей міста Марії” – це документальний фільм, в якому діти з Маріуполя діляться своїми історіями. Вони розповідають, про що мріяли раніше і про що мріють зараз.

Режисером-постановником картини виступив Тарас Ткаченко, оператор-постановник – Євген Васильченко.

Нагадаємо, окупаційна влада поспішно відбудовує розбомблений росіянами Маріупольський драмтеатр, щоб приховати один зі своїх численних злочинів – масове вбивство мирних людей. Тіла загиблих від російської бомби людей просто заливають бетоном

Дивіться спецтему:
Зеленський анонсував багато гучних імен у санкційному списку РНБО Україна готова до перемовин з РФ, але з новим президентом.

Російські війська можуть атакувати Україну 24 крилатими ракетами з моря Росія тримає в Чорному морі три кораблі з ракетами.

Військовий аналітик передбачив результат часткової мобілізації у РФ Росія програла війну ще на етапі планування ” спецоперації “.

Канада ввела санкції проти 43 російських олігархів Ці заходи стали відповіддю на “анексію” Росією чотирьох областей.

Стало відомо, хто потрапив під санкції РНБО – ZN.UA Список обіцяють поповнити російськими олігархами наступної п’ятниці.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше