Оплата штрафів за ПДР – портал Дія тимчасово не буде доступний

Нацполіція переходить на нові реквізити.

Штрафи за порушення правил дорожнього руху тимчасово не приходитимуть в

У додаток “Дія” штрафи за порушення правил дорожнього руху не надходитимуть лише кілька днів. Як пояснили у Національній поліції України, це обумовлено переходом на нові реквізити.

“Кілька днів нові штрафи з автофіксації в “Дії” не надходитимуть. Оплата штрафів автофіксації переходить на нові реквізити, які залежатимуть від місця правопорушення. Це означає, що кошти тепер надходитимуть до місцевих бюджетів, а не на один рахунок, як раніше “, – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що як тільки завершиться доопрацювання, нові штрафи відображатимуться в “Дію”, як і раніше. Навіть ті зі штрафів, які приходили, поки сервіс був недоступний.

Водії можуть скористатися альтернативними способами оплати:

  • перейти за посиланням, що міститься в QR-коді, розміщеному на лицьовій стороні постанови;
  • скористатися чат-ботом у телеграмах @ShtrafyPDRbot;
  • внести кошти за допомогою електронних платіжних систем та сервісів, які функціонують відповідно до законодавства України;
  • сплатити штраф особисто в установах банків України.

Раніше у Міністерстві соціальної політики України нагадали, які існують послуги на порталі «Дія» для внутрішніх переселенців.

 

 

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше