Економія електроенергії – який транспорт у Києві ходитиме рідше

Метро є ключовим видом транспорту, тож зупинити його не можуть.

Економія електроенергії: Кличко розповів, графіки яких видів транспорту будуть переглянуті та чи торкнеться це метро

Економія електроенергії у Києві може вплинути на роботу деяких видів транспорту, зокрема на тролейбуси та трамваї. А от метро не зупинятиметься, пообіцяв мер столиці Віталій Кличко.

“Метро зупинити ми не можемо, тому що це ключова транспортна артерія нашого міста. Ми переглядаємо графіки руху трамваїв, щоб максимально ефективно використовувати енергію в піковий час навантаження. Там, де немає навантаження, максимально зменшуватимемо рух трамваїв”, — сказав мер Києва Віталій. Кличко.

Повідомлялося, що Кабмін продовжив дію спецзобов’язань для учасників ринку електроенергії, що дозволить не підвищувати тарифу для українців до кінця опалювального сезону.

Україна стикається з нечуваною кризою неплатежів. Через це генерація не може закуповувати паливо, ні виконувати ремонти. Без грошей сидять і виробники, і трейдери. А керівники галузі намагаються витягнути з ринку останні наявні кошти. Без зовнішньої допомоги на енергетичний ринок чекає колапс – коштів на компенсацію тарифів для населення не вистачатиме. Докладніше читайте в тексті Миколи Теслі « Міністерство шаурми ».

 

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше