Німеччина Україна – склад збірної на матч 12 червня

Форвард "Зорі" замінить у збірній України зіркового легіонера: можливий дебют

До лав національної команди на червневі матчі довикликаний нападник луганської “Зорі” Назарій Русин.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт УАФ.

24-річний форвард поїде до табору “синьо-жовтих” у червні. Там він замінить Романа Яремчука з бельгійського “Брюгге”, який зазнав травми.

Русин матиме нагоду дебютувати у збірній України в одному з трьох запланованих поєдинків – товариському проти Німеччини (8 червня) чи в одному з матчів кваліфікації до Євро-2024 проти Північної Македонії (16 червня) та Мальти (19 червня). Конкурувати за місце у складі він буде з Довбиком і Ванатом.

Нинішній сезон – найкращий у дорослій кар’єрі Русина. Наразі нападник є першим бомбардиром “Зорі” (11 м’ячів). Також форвард, який зазвичай атакує з флангу, записав до свого активу 5 асистів.

Тренувальний збір національної команди розпочнеться 8 червня. “Синьо-жовті” готуватимуться до літнього циклу ігор у Бремені. У портовому німецькому місті 12 червня українська збірна проведе контрольний поєдинок проти Німеччини.

До слова, напередодні “Динамо” розгромило “Верес” із трьома голами в другому таймі.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше