Україна та Туреччина продовжать співпрацю в оборонній сфері

Україна та Туреччина підпишуть меморандум про продовження співпраці в оборонній сфері

Фотр: Україна та Туреччина продовжать співпрацю в оборонній сфері

Кабінет міністрів України схвалив проєкт Меморандуму про взаєморозуміння між урядами України і Турецької Республіки щодо взаємного прийняття державного гарантування якості товарів, робіт та послуг оборонного призначення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони України.

Метою підписання договору є продовження співпраці держав у військово-технічному і військово-промисловому секторах. Крім цього, країни домовились про забезпечення якості товарів, робіт та послуг оборонного призначення відповідно до стандартів НАТО, врегулювання взаємодії між державою-членом НАТО Туреччиною та країною-партнером Україною у цій сфері.

“Вони (системи державного гарантування якості, – ред.) базуються на відповідних стандартах НАТО з якості (AQAP) та призначені для вирішення завдань забезпечення якості товарів оборонного призначення. Їх мета – відповідність вимогам взаємосумісності”, – додали в міністерстві.

Нагадаємо, що російська розвідка проводить низку операцій у Європі, щоб розколоти ЄС, Україну та Туреччину.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше