Путін прикутий до землі тракторами з українськими прапорами: як це трапилося

 

Читачі знайшли у картинці схожість зі сценою з “Мандрів Гуллівера.

Газета The Washington Pos висміяла російського диктатора Володимира Путіна у новій карикатурі. На ній глава Кремля лежить на землі, прикутий до місця тракторами з українськими прапорами. Ба більше, кінь прив’язаний мотузками поряд з Путіним.

Автором карикатури став Майкл де Аддер, яку згодом прокоментував у твітері.

Прикметно, що багатьох читачів обурила картина Путіна.

“Деякі люди не погоджуються з цією карикатурою. Вони вважають, що вона була намальована з натури жорстоко звʼязаного коня. При створенні цієї карикатури жоден кінь не постраждав”, – написав Майкл де Аддер.

Інші ж користувачі знайшли у картинці схожість зі сценою з “Мандрів Гуллівера”, де головний герой опинився у такому ж становищі, що і російський диктатор.

“На карикатурі Путін одягнений у військову форму і переможено та здивовано вдивляється у небо – вочевидь, він не очікував такого грандіозного провалу своїх військ під час війни”, – йдеться у повідомленні.

Раніше видання повідомило, що українські сапери вже кілька тижнів проводять роботу з розмінування територій перед можливим початком контрнаступу.

 

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше