Вибух у Москві на заводі лічильно-аналітичних машин 1 серпня

У Москві трапився вибух на одному із заводів

У Москві ввечері вівторка, 1 серпня, трапився вибух на заводі лічильно-аналітичних машин. На місце події вже вирушили пожежні бригади.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пропагандистські Telegram-канали.

За попередніми даними вибух трапився на шостому поверсі заводу лічильно-аналітичних машин. Як повідомляють очевидці, у будівлі почалась пожежа та з вікон валить густий дим.

Інформація про постраждалих не надходила.

Пізніше стало відомо, що з території заводу було евакуйовано 40 осіб.

“На заводі лічильно-аналітичних машин у Москві на Нижній Красносільській вулиці сталася пожежа, евакуйовано 40 осіб”, – пишуть російські ЗМІ.

У Москві трапився вибух на одному із заводів

Атака дронів на Москву

У ніч на вівторок, 1 серпня, у Москві та області прогриміли вибухи. Судячи з фото, опублікованих у соцмережах, як мінімум один із безпілотників влетів в одну з веж “Москва-Сіті”.

Детальніше про цю атаку – читайте у матеріалі РБК-Україна.

Зазначимо, що бізнес-центр “Москва-Сіті” в російській столиці зазнає атаки дронів вдруге за останні три дні. Так, вночі 30 липня дрони також вдарили по “Москва-Сіті”, де розташовуються офіси трьох російських міністерств.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше