Ван Ейтванк Стародубцева – огляд і звіт матчу Вімблдона 1 липня

Вімблдон-2024: Стародубцева третьою з українок пройшла перший раунд

Українська тенісистка Юлія Стародубцева переграла бельгійку Елісон Ван Ейтванк у дебюті в основній сітці Вімблдонського турніру.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Вімблдон-2024, 1-й раунд, жінки

Ван Ейтванк – Стародубцева – 0:2 (4:6, 3:6)

Досвідченіша бельгійська спортсменка розпочала впевненіше. З брейком вона спробувала піти у відрив (2:0), але українка доволі швидко опанувала ситуацію і оперативно вирівняла становище. Здавалося, що сет рухається до тай-брейку, але в десятому геймі Стародубцева взяла подачу Ван Ейтванк і повела за партіями.

Такий фініш надав позитивний імпульс українській тенісистці. Вона потужно стартувала в другому сеті, повівши з брейком 3:0. Утім, 30-річна бельгійка зуміла повернутися в гру, взявши подачу української тенісистки в п’ятому геймі та ще одне очко (3:3).

Проте, закрутити заново інтригу Ван Ейтванк не змогла. Стародубцева взяла подачу суперниці у восьмому геймі та вийшла подавати на матч. Затягувати українка не стала та “під нуль” оформила перемогу і в сеті, і в поєдинку.

У наступному колі Стародубцева зустрінеться з новозеландкою Лулу Радовчіч. Вона в першому раунді несподівано переграла китаянку Чжен Ціньвень (4:6, 6:2, 6:4). Раніше в 1/32 фіналу пробилися українські тенісистки Даяна Ястремська та Марта Костюк.

До слова, раніше пригадали історію успіхів українських тенісисток на Вімблдонському турнірі.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше