Судаков на трансфер із Шахтаря натякнув піснею Океану Ельзи – фото

Зірка "Шахтаря" заблагав про трансфер безсмертним хітом "Океану Ельзи"

Півзахисник донецького “Шахтаря” Георгій Судаков креативно підійшов до питання зміни клубної прописки в літнє трансферне вікно.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на особистий Instagram футболіста.

21-річний хавбек поділився цікавою історією у соцмережі. Він поширив рейтинг готових до виступів у провідних чемпіонатах Європи виконавців до 23-х років.

Судаков опинився на 9-й сходинці такої класифікації. Українець ніяк не прокоментував потрапляння в список, але зробив натяк, вочевидь, для керівництва “гірників”. До сторіз він додав композицію “Відпусти” гурту “Океан Ельзи”, в приспіві якої промовиста фраза “Вiдпусти, я благаю вiдпусти”.

Після продажу Михайла Мудрика в лондонський “Челсі” Судаков наступним молодим вихованцем “Шахтаря” на продаж. Взимку “гірники” підписали з хавбеком новий контракт, у якому передбачили відступні в розмірі 150 млн євро. Договір чинний до кінця 2028 року.

Судаков пробився до першої команди “Шахтаря” восени 2020-го. Загалом хавбек провів 101 поєдинок за “гірників” у всіх турнірах, у яких забив 20 голів і віддав 18 результативних передач. Цьогоріч він став чемпіоном України з донеччанами.

Зірка "Шахтаря" заблагав про трансфер безсмертним хітом "Океану Ельзи"

“Шахтар” у міжсезоння-2024

“Гірники” розпочали підготовку до нового сезону 24 червня. Тренувальні збори тривають в словенському Брдо.

На першому етапі керманич команди Пушіч узявся працювати з трьома десятками футболістів. До лав “Шахтаря” повернулися орендовані виконавці, зокрема атакувальний хавбек Педрінью. Відновили тренувальний процес Судаков та інші задіяні на Євро-2024 гравці.

У липні на “гірників” чекають кілька спарингів, зокрема проти стамбульського “Бешикташа” та англійського “Іпсвіча”. Новий сезон “Шахтар” мав розпочати поєдинком стартового туру Прем’єр-ліги проти полтавської “Ворскли”. Проте, матч перенесли через Олімпійські ігри.

До слова, раніше “Шахтар” запустив продаж квитків на матчі Ліги чемпіонів.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше