Шахтар у Лізі чемпіонів 2024-25, купити квитки за скільки можна

"Шахтар" розпочав продаж квитків на Лігу чемпіонів

Донецький “Шахтар” запустив продаж абонементів на матчі основного етапу Ліги чемпіонів 2024/25.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт клубу.

“Гірники” почали продавати пакети квитків на головний єврокубок. Абонемент дозволить відвідати всі домашні поєдинки чемпіона України в основній сітці турніру.

“Шахтар” у прийдешньому сезоні Ліги чемпіонів гарантовано матиме 4 домашні матчі. Купівля пакету дозволить отримати квитки на кожен із цих поєдинків. Ціни на пакети стартують від 95 євро, а придбати перепустки можна на клубному сайті.

У сезоні 2024/25 “Шахтар” гратиме домашні матчі Ліги чемпіонів у німецькому Гельзенкірхені. “Гірники” ділитимуть “Фелтінс-Арену” з місцевим “Шальке”. “Кобальтові” продовжують виступи в Другій Бундеслізі.

“Шахтар” у міжсезоння-2024

“Гірники” розпочали підготовку до нового сезону 24 червня. Тренувальні збори тривають в словенському Брдо.

На першому етапі керманич команди Пушіч узявся працювати з трьома десятками футболістів. До лав “Шахтаря” повернулися орендовані виконавці, зокрема атакувальний хавбек Педрінью. Відновили тренувальний процес і задіяні на Євро-2024 гравці.

У липні на “гірників” чекають кілька спарингів, зокрема проти англійського “Іпсвіча”. Новий сезон “Шахтар” мав розпочати поєдинком стартового туру Прем’єр-ліги проти полтавської “Ворскли”. Проте, матч перенесли через Олімпійські ігри.

До слова, напередодні “Шахтар” розтрощив турецький “Різеспор” на тренувальних зборах.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше