Англія Швейцарія – Беллінгем отримав дискваліфікацію на Євро 2024

Лідер збірної Англії дискваліфікований на 1 матч Євро-2024: є нюанс

Півзахисник мадридського “Реала” Джуд Беллінгем відбувся переляком через розслідування Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) щодо його жесту в поєдинку проти збірної Словаччини в 1/8 фіналу чемпіонату Європи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Sky Sports.

21-річний хавбек отримав бан на один поєдинок із випробувальним терміном. Дискваліфікація вступить в дію у разі нового проступку англійця впродовж року.

Беллінгем надто емоційно відсвяткував гол у ворота словаків. Спершу він пообіймався з партнерами по команді. Потім же повернувся до трибун, опустив руку в зону паху та показав непристойний жест.

УЄФА оштрафував Беллінгема на 30 тисяч євро. Також англієць отримав 1 матч дискваліфікації умовно. Отже, зірка “Трьох левів” зможе зіграти в чвертьфіналі Євро-2024 проти збірної Швейцарії.

На турнірі Беллінгем провів 4 поєдинки, в яких забив 2 м’ячі. Цьогорічний чемпіонат Європи – треті великі змагання для хавбека після Євро-2020 та ЧС-2022. Загалом він зіграв за збірну Англії 33 матчі (5 голів).

До слова, раніше підготували анонс головних спортивних подій суботи та неділі.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше