Стефанчук розповів, коли Рада обере нових міністрів

Потрібно заповнити Кабмін. Рада на найближчих засіданнях розгляне кадрові питання

Верховна Рада вже на найближчих засіданнях розгляне кадрові питання щодо Кабінету міністрів.

Як повідомляє РБК-Україна, про це заявив голова Верховної ради Руслан Стефанчук в ефірі національного телемарафона.

“Я переконаний, що найближчим часом Рада повернеться до кадрових питань. Наша задача – заповнити уряд. Уряд повинен фахово та професійно працювати, повинні бути люди, які відповідають за свої сфери”, – сказав Стефанчук.

За його словами, наразі необхідно відходити від практики виконувачів обов’язків. У Кабміні мають бути міністри, які є повноцінними членами уряду та які виконують завдання, покладені народом України.

“Я не буду анонсувати, але думаю, що одне з найближчих засідань Ради може бути присвячене кадровим питанням”, – сказав він.

Кадрові питання у Кабміні

Нагадаємо, Верховна рада 10 травня проголосувала за відставку Олександра Кубракова з посади віце-прем’єра з відновлення – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. Проект постанови про відставку був зареєстрований приблизно за годину до голосування.

Докладніше про плани реформ у владі читайте в матеріалі РБК-Україна “Скорочення Кабміну: скільки в Україні міністерств, хто очолює та як це хочуть змінити.

Детально про зміну кадрів у Кабміні – читайте у матеріалі РБК-Україна.

Як змінювався склад Кабінету міністрів під час війни, читайте в окремому матеріалі РБК-Україна.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше