Нардеп Юлія Яцик вийшла з фракції Слуга народу

Ще один нардеп вийшов з фракції "Слуга народу"

Народний депутат Юлія Яцик вийшла з фракції “Слуга народу”. Парламентар обиралася як мажоритарник, тому не втратить мандат.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на народного депутата Ярослава Железняка в Telegram.

Про вихід нардепа з фракції “Слуга народу” стало відомо у п’ятницю, 19 липня. Тепер у фракції “Слуга народу” залишилося 233 парламентарів.

Юлія Яцик здобула кваліфікацію спеціалістки з міжнародної економіки та господарського і корпоративного права. До обрання народним депутатом вона працювала в юридичній сфері, а також на державній службі – у Головному управлінні Державної інспекції з контролю за цінами в Запорізькій області.

У 2019 році Яцик була обрана народним депутатом від партії “Слуга Народу” за виборчим округом №79 (Запорізька область). Вона є членом парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності.

Парламентар вийшла з партії “Слуга народу” у 2022 році. Того ж року вона стала кандидаткою на посаду голови НАБУ, але її внесли до списку недоброчесних кандидатів.

Нагадаємо, що напередодні народний депутат Мар’яна Безугла вийшла з фракції “Слуга народу”. Вона покинула монобільшість за власним бажанням. Безугла не втратила мандат, оскільки обиралася до Ради по мажоритарному округу.

Більше про те, як Верховна Рада пройшла “чистку” війною, та скандали з нардепами – у матеріалі РБК-Україна.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше