Кучеренко викликав голову АРМА на комітет ПЕК обговорити втрати від управління “Укрнафтобурінням”

Кучеренко викликав голову АРМА на комітет ПЕК пояснити причини мільярдних втрат від управління "Укрнафтобурінням"

Перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань ЖКГ, народний депутат Олексій Кучеренко вважає необхідним обговорити на засіданні Комітету мільярдні втрати, які несе держава, після передачі агентством АРМА в управління одного з найуспішніших раніше видобувних підприємств “Укрнафтобуріння”.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook нардепа.

“Читаю чергову порцію масованого піару від керівниці АРМА Олени Думи про якісь колосальні “здобутки” в управлінні “націоналізованою” газовидобувною компанією “Укрнафтобуріння”. Читаю аргументацію колишнього керівника УНБ про мільярдні збитки державного бюджету як реальний наслідок цих “здобутків”. Якось аргументи виробничника мені здаються набагато обґрунтованішими, ніж піар-риторика чергової “гіперуспішної” управлінки від команди “нових облич”, — написав Кучеренко.

Він наголосив, що майже 3 мільярди недоотриманих держбюджетом від працюючого підприємства податків навряд чи можна вважати “перемогою” АРМА.

“А підсумковий відʼємний результат від “управління” УНБ більше 1,8 млрд гривень спонукає до очевидного питання — скільки на цю суму можна було закупити дронів і амуніції для ЗСУ? Можливо, я помиляюсь?! Можливо, у пані Олени Думи є якісь “контраргументи”?” – запитує перший заступник голови комітету ЖКГ.

Наразі він звернувся до голови Комітет ВРУ з питань енергетики та ЖКГ з пропозицією обговорити ситуацію на засіданні комітету.

“Стадіон так стадіон!” — резюмував нардеп.

Нагадаємо, днями Олексій Кучеренко поставив керівництву АРМА низку незручних питань, які стосуються, зокрема, ситуації з втратою буквально через кілька місяців після призначення нового менеджменту “Укрнафтобуріння” ліцензії на розробку Сахалінського родовища після позову Держгеонадр.

Кучеренко наголошує, що без чіткої публічної відповіді на ці питання подібна піар-метушня і гасла від АРМА протягом останніх 7 місяців лише підтверджуватимуть викладений у їх висновках принцип роботи “результатом управління є здійснення управління”.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше