Програма збереження життя військовослужбовців впроваджується в ЗСУ

ЗСУ почали впроваджувати комплексну програму для збереження життя військовослужбовців, - Генштаб

Ілюстративне фото: український військовий (Віталій Носач, РБК-Україна)

У Збройних силах України завершили розробку й почали впроваджувати комплексну програму дій “Збереження життя військовослужбовців”.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що це було дорученням головнокомандувача Олександра Сирського, а допомагали у розробці волонтери та громадські діячі.

Програма “Збереження життя військовослужбовців” – це універсальна система для кожного підрозділу, ключовим пріоритетом якої є збереження життя наших воїнів.

Особлива увага буде приділена:

  • удосконаленню підготовки українських захисників;
  • підвищенню якості їх навчання;
  • покращенню надання медичної допомоги на всіх етапах;
  • забезпеченню відпочинку особового складу, який виконує бойові завдання та низці інших заходів.

Одним з важливих аспектів реалізації програми – це дії командирів підрозділів, адже саме на них покладена максимальна відповідальність за збереження життя особового складу.

“Ми боремося за нашу землю, але життя українського солдата – найважливіше. Позицію можна повернути, життя – ні. Робота над практичним втіленням програми триватиме під особистим контролем Головнокомандувача ЗС України”, – написали в Генштабі.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що Міністерство оборони незабаром розпочне бета-тест застосунку “Армія+”, який призначений для військових.

Детальніше про застосунок – за посиланням.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше