Графіки відключень світла 21 липня в Україні частково скасували

В Україні частково скасували графіки відключень: коли не будуть вимикати світло

Графіки відключень світла у неділю, 21 липня, частково скасували. Світло не будуть вимикати з 12:00 до 15:00.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДТЕК.

За вказівкою “Укренерго” відключення світла з 12:00 і до 15:00 скасували в усіх областях.

В “Укренерго” повідомили, що з 15:00 до 17:00 обленерго будуть застосовувати одну чергу відключень, а з 17:00 до кінця доби прогнозується застосування двох черг.

Раніше “Укренерго” повідомляло, що сьогодні обмежувати споживання світла будуть протягом всієї доби.

Зазначалося, що з 15:00 до 24:00 діятимуть дві черги відключень світла. В інші години буде застосована одна черга відключень.

Ситуація зі світлом в Україні

Росія активізувала обстріли української енергетики навесні 2024 року. Окупанти зруйнували декілька ТЕС та пошкодили низку енергооб’єктів.

Зокрема, вчора, 20 липня, росіяни атакували енергетику у трьох областях України – Полтавській, Чернігівській та Сумській.

Через значні пошкодження енергетичної інфраструктури в Україні щоденно вводяться графіки відключень світла. З початком спеки енергетики були вимушені посилити обмеження через зростання споживання.

Додамо, що фахівці проводять перевірки справедливості розподілу електроенергії. Численні порушення виявили у Житомирській області.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше