У застосунку УЗ найпопулярнішим є моніторинг квитків з автовикупом

В Укрзалізниці підбили підсумки двох років існування власного мобільного застосунку та розповіли, яка його функція стала найзатребуванішою

Зміст

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці. 

Найзатребуванішою функцією в застосунку Укрзалізниці стала функція моніторингу квитків з автовикупом. Від моменту її впровадження цією можливістю скористалися 500 тисяч пасажирів, здійснивши більш ніж 2 млн операцій.

“Диджиталізація процесів завжди була серед наших пріоритетів. Запустити власний застосунок для купівлі квитків нам вдалося під час повномасштабного вторгнення, і за цей час уже 17 млн пасажирів за допомогою нього придбали квитки”, – зазначив голова правління АТ Укрзалізниця Євген Лященко.

Він зауважив, що завдяки застосунку вдалося поліпшити сервіс і серйозно зменшити діяльність перекупників. У майбутньому планується ще кілька оновлень, але вже зараз застосунок отримав найвищі оцінки в AppStore та Google Play. 

За два роки існування мобільного застосунку Укрзалізниці, створеного в партнерстві з Mastercard,  в ньому зареєструвалися 2,75 мільйона пасажирів. З них 500 тисяч підтвердили свої акаунти через Дія.Підпис, а 84 тисячі користуються іноземними номерами.

Програма лояльності “Залізні друзі” також виявилася популярною серед користувачів — за цей час вони використали 400 мільйонів “обіймашок”.

Застосунок продовжує набирати популярність: у липні частка продажів квитків через нього сягнула 47%, випереджаючи всі інші канали продажу, включно з офіційним сайтом, чат-ботами, касами та партнерами.

За цей час пасажири оцінили подорожі через застосунок 1,15 мільйона разів, але залізничники зазначають, що хотіли б отримувати більше відгуків, особливо позитивних.

  • Укрзалізниця створила спеціальний резерв квитків на потяги для військовослужбовців та їхніх родичів

Читати Еспресо в Telegram

Читати Еспресо в Telegram

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше