РФ готує порт у Маріуполі до переправлення українського зерна, – Спротив

Росія готує порт у тимчасово окупованому Маріуполі до переправи краденого з України зерна. Йдеться про щонайменше 4,8 млн тонн зерна

Зміст

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що з початку року обсяг перевалки вантажів у Маріупольському порту склав уже понад 165 тис. тонн. У загальному числі сільгосппродукції викрадено і вивезено вже 84,2 тис. тонн.

“Фейкове федеральне агентство морського і річкового транспорту РОА повідомило про плани збільшити потужність порту Маріуполя до 4,8 млн тонн”, – йдеться у повідомленні.

За даними ЦНС, окупанти чітко виконують план по путінській “демілітаризації України”, вивозячи з окупованих територій насамперед хліб і устаткування розграбованих колись найбільших промислових гігантів Європи на зразок Авдіївського коксохіму чи “Азовсталі” у Маріуполі.

  • Росіяни провалили курортний сезон на тимчасово окупованих територіях. Зокрема у Бердянську Запорізької області намагаються реанімувати його, пропонуючи щедрі  субсидії власникам турбізнесу.

Читати Еспресо в Telegram

Читати Еспресо в Telegram

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше