Роман Турист Вітранюк із ультрас Шахтаря загинув на війні проти Росії

Ультрас "Шахтаря" Вітранюк загинув на війні

Фанат донецького “Шахтаря” Роман Вітранюк загинув під час виконання бойового завдання на сході України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний X клубу.

Чемпіон України оголосив про загибель ще одного відданого вболівальника. “Турист” віддав життя за батьківщину, даючи відсіч агресії Росії.

“Роман Вітранюк (Турист), представник ультрас “Шахтаря”, боєць взводу розвідки 44-ї ОМБр. Героїчно загинув 30 вересня під час виконання бойового завдання на сході України. Вічна слава Героям!” – ідеться в дописі “гірників”.

“Шахтар” поділився світлинами “Туриста” в строю і з футболістами першої команди – Тарасом Степаненком, Миколою Матвієнком і Олександром Зубковим – у тилу. Лише кілька днів тому на Луганщині загинув ультрас криворізького “Кривбаса” Данило Настич.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

“Шахтар” у сезоні 2024/25

Команда Маріно Пушіча непереконливо стартувала в Прем’єр-лізі. Наразі “гірники” мають в активі 13 очок після восьми турів.

“Шахтар” розпочав чемпіонат із розгрому полтавської “Ворскли” (5:0). Утім, потім програв житомирському “Поліссю” (0:1), а після мінімальної перемоги над київським “Лівим Берегом” поступився “Олександрії” (3:4). Матч 5-го туру проти “Кривбаса” з Кривого Рогу “гірники” не дограли через тривалу повітряну тривогу, а в наступному розгромили львівські “Карпати” (5:2).

Після нульової нічиєї з італійською “Болоньєю” в Лізі чемпіонів “Шахтар” розтрощив київську “Оболонь” (4:0) в чемпіонаті України. Однак, у 8-му турі підопічні Пушіча розійшлися миром із рівненським “Вересом” (1:1).

До слова, раніше “Шахтар” прилетів до Німеччини на матч Ліги чемпіонів проти “Аталанти”.

Джерело

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Детальніше